PasMedic Käyttöohjeet

Capsicum-tuote (paprika) sisältää pääosin charasinoidia, jota on 0,1% - 1,5% kuivien kasvien painosta. Tärkein aktiivisista komponenteista on kapsaisiini (70% kokonaismäärästä). Kapsaisiinin voimakasta hankausvaikutusta käytetään kosmetiikassa kaikenlaisiin valmisteisiin, jotka on suunniteltu stimuloimaan ihon verenkiertoa, kuten selluliittia vähentävissä sekä hierontatuotteissa. Kasvi sisältää myös vitamiineja, mukaan lukien enintään 0,5% askorbiinihappoa (C-vitamiinia) ja myös B1-, B2- ja E-vitamiineja. Se sisältää myös runsaasti peptidejä (12-15%) ja flavonoideja, saponiineja (kapsikosidi), orgaanisia happoja (sitruuna- ja malonihapot), sokereita (fruktoosi, galaktoosi ja sakkaroosi) ja eteerisen öljyn jäämiä. Kapsaisiinilla on suuri verenkiertoa edistävä ja ihoa raikastava vaikutus, mutta se eroaa muista samankaltaisista tuotteista, koska se ei toimi myrkyllisen reaktion avulla, vaan herättää hermosolut suoraan paikallisen verenkierron lisäämiseksi. On osoitettu, että kapsaisiini lisää neuropeptidien vapautumista.

Super Hot & Cold -hierontavoiteet ja -öljyt sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia (ennen kaikkea chiliä ja mentholia). Ne sopivat täydellisesti väsyneiden jalkojen ja kipeytyneiden lihasten hoitoon kuten myös yleiseen rentoutumiseen.

Neilikkaöljy omaa paljon terveyshyötyjä sen sisältämän eugenolin ansiosta, joka muodostaa jopa 90 prosenttia öljystä. Eugenoli saa aikaan myös neilikkaöljyn stimuloivia ja lämmittäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä suositun valinnan aromaterapian ammattilaisten keskuudessa. Osa sen lukuisista hyödyistä on kyky auttaa stimuloimaan aineenvaihduntaa parantamalla verenkiertoa ja alentamalla kehon lämpötilaa, se voi myös auttaa lievittämään stressiä ja vähentämään henkistä uupumusta.

Mentholi on orgaaninen yhdiste ,valmistettu synteettisesti (hydraamalla tymolia) tai valmistettu maissimintusta, piparmintusta tai muista minttuöljyistä. Mentholilla on kyky laukaista kemiallisesti kylmälle herkkää TRMP: tä (ihon reseptori on vastuussa tunnetusta viileydestä, jota aiheutuu hengitettynä, syödessä tai levitettynä iholle). Tässä mielessä se on samanlainen kuin kapsaisiini, kemikaali, joka saa aikaan mausteisten chilien tulisuuden (joka stimuloi lämpöantureita, aiheuttamatta myöskään todellista lämpötilan muutosta). Mentholia voidaan käyttää kutinan ja tulehduksen helpottamiseksi. Se myös rentouttaa suolistoa ja estää kouristuksia.

Ohjeet:

Levitä geeliä iholle tasaisesti, kunnes se on täysin imeytynyt. Käytä useita kertoja päivässä. Pese kätesi käytön jälkeen.